Z

Meer dan 15 jaar vertrouwd

Z

Eenvoudig in gebruik

Z

Voedende werking

Z

Universeel te gebruiken

OLIEFRIS

OLIEFRIS BRILJANTSET

Oliefris Briljantset

Het Briljantset stelt u in staat omsamen met eenonderhoudsmiddel, bijvoorbeeld Oliefris startset, een compleet pakket aan te bieden aan de consument.

Stel u voor, geen uitleg nodig (kost u minder tijd), alles staat uitgebreid op de verpakkingen. Hoe makkelijk kun je het maken!

 

Viltglijders

Om de parketvloer tegen het krassen van meubels te beschermen.

  • 4 Viltglijders met schroef 20 mm.
  • 4 Viltglijders met schroef 25 mm.
  • 4 Viltglijders met schroef 28 mm. 

Telescoopsteel

Te gebruiken voor de Butler klapframe en de Piccopadhouder. De telescoopsteel bestaat uit twee delen. 

Duodweil

Uniek in zijn soort en materiaal om zo min mogelijk vocht (belangrijk voor houten vloeren) te gebruiken en maximaal reinigingseffect te behalen met combireiniger.

Het klapframe schuift eenvoudig in de speciale envelop opening. De ruime afmeting van de duodweil zorgt ervoor dat er geen beschadigingen optreden aan meubelen en andere kwetsbare objecten. Wasbaar in de wasmachine, max. 60 graden.

Statische doek

De eigenschap van deze stofdoek is dat deze statisch is en blijft. Plaats deze aan het klapframe en neem met een wissende beweging de vloer af. De ruime afmeting van de statische doek zorgt ervoor dat er geen beschadigingen optreden aan meubelen en andere kwetsbare objecten. De doek is blijvend werkzaam. Wasbaar in de wasmachine, max. 60 graden.

Butler klapframe

Een revolutionair en ergonomisch, gebruiksvriendelijk hulpmiddel die met een voetbeweging het frame in twee delen scharniert. De daarvoor ontwikkelde duodweil, polishdoek en statische stofdoek kun je zonder te bukken bevestigen.

Piccopad beige

Een speciaal geselecteerd brushpad om de vernevelde oliefris goed in contact te brengen met het houtoppervlak en het fijn te verdelen 

1 Hersluitbare plastic zak
De piccopad / droogwrijfdoeken hierin bewaren om na gebruik uitdrogen en zelfontbranding te voorkomen. 

Picco padhouder

Compleet met steelhouder (voor telescoopsteel) is een uiterst doeltreffend hulpmiddel om zonder inspanningen tussen en onder allerlei obstakels te manoeuvreren en de vernevelde oliefris te verdelen. 

Droogwrijf doeken

Is een speciaal gekozen doek die niet pluist en optimaal opneemt om zo een maximaal eindresultaat te kunnen behalen. De doeken worden altijd als laatste handeling toegepast.

Nadat oliefris is opgebracht en verdeeld met de piccopad, wordt vervolgens de droogwrijfdoek op de grond geplaatst. Daarna het oppervlak droogwrijven, dusdanig dat de vloer een egale uitstraling krijgt. Als de doek verzadigd is, deze vervangen door een nieuwe.

Contact

Witteveenweg 8, 4612 RA, Bergen op Zoom

Tel: +31 (0)164 – 24 21 70

advies@renotecduo.nl